Behandler.no - Norges største oversikt

Tarmhelse - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse i Tarmhelse

 

 

 

Kommende aktiviteter

06.09.2019

Ernæringsterapi

13.09.2019

Soneterapi 1
Tunsberg Medisinske skole
tilbyr kurs/videreutdanning i Tarmhelse, spesialisering i SIBO
Nettstudie, gjennomføres på 4-6 måneder

Spesialisering i SIBO er et omfattende kurs i tarmhelse og tarmproblemer, med hovedvekt på SIBO - Small Intestinal Bacterial Overgrowth.

Tema 1 og tema 2
Diagnose og testing, Behandling og forebygging
Omhandler IBS, Irritabel tarm og SIBO, underliggende årsaker, testing, kosthold/dietter, behandlingsprotokoller og forebygging av tilbakefall.

Tema 3
Underliggende årsaker
Gjennomgang av underliggende årsaker til SIBO. 2/3 av SIBO-pasienter får stadige tilbakefall, og det er som regel fordi den underliggende årsaken ikke er korrigert. I tema 3 går vi gjennom de vanligste underliggende årsakene og hvordan disse kan behandles.

Tema 4
Vanskelige caser
Vi tar for oss vanskelige tilfeller. Hva kan være årsaken til fordøyelsessymptomene dersom SIBO-testen er negativ? Hva hvis testen er positiv, men etter vellykket SIBO-behandling er pasienten fremdeles ikke bra? Da må andre diagnoser vurderes, testes for og behandles.

Kurset inneholder den aller nyeste informasjonen om SIBO og er basert på forskning og kliniske erfaringer fra de mest kjente legene og terapeutene innen SIBO-behandling.


Skolen tilbyr kurs og utdanning i :
Grunnmedisin, forkurs anatomi og fysiologi, Naturmedisinsk grunnutdanning, Kostholdsveileder/Ernæringsterapi, Matintoleranse, Tarmhelse/SIBO, Hårmineralanalyse, Balansering av fettsyrer, Biopati, Soneterapi, Helsekostveileder, Optimal trening og ernæring, Naturlig hudhelse/hudpleie, VEKS-fag, Klinikkdrift, markedsføring for terapeuter.
Kontakt:
Tunsberg Medisinske skole
Farmannsveien 18-22
3111 TØNSBERG
Tlf.(+47) 33 61 10 90
Epost: post@tunmed.no www: tunmed.no