Behandler.no - Norges største oversikt

Yogalærer - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse som yogalærer

Axelsons Bodywork School
Tilbyr utdannelse til Yogalærer og Yin Yoga lærer.


YOGALÆRER
- Utdannelse over ni måneder (8 helgesamlinger og en ukes yogaretreat).
Personlig utvikling av kropp, sinn og bevissthet.
I rollen som yogalærer skal man kunne veilede folk gjennom fysiske øvelser, energi og pusteøvelser på en sikker måte. I løpet av de åtte månedene går man gjennom en reise der vi gradvis fordype oss i yoga og mindfulness / meditasjon verktøy, og på samme tid, får man omfattende opplæring for å formidle dem.
Programmet er godkjent av Yoga Alliance.


YIN YOGA LÆRER
- Utdannelse over 4 perioder (100 timer).
Yin yoga har fokus på yin delene av kroppen – som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer. Stillingene utføres liggende eller sittende og holdes gjerne i flere minutter med passiv tøyning, pust, meridianer og bevisst tilstedeværelse/Mindfulness. Med yin yoga løser vi opp i stivhet og spenninger som gir oss en ro i kropp og sinn.en.
Utdannelse til Yin Yoga lærer, kvalifiserer som CE (Continuing Education) for dem som er registrert RYT200 hos Yoga Alliance.


Skolen tilbyr:

UTDANNING: Ansiktsrefleksologi, Emosjonell muskelanatomi, Fotsoneterapi/ Soneterapi/Refleksologi, Healingmassasje, Klassisk massasje, Kopping, Kost og ernæring (Mat som medisin), Lymfemassasje, Massasjeterapi, Rosenbevegelser (Easy Movements), Rosenmetoden, VEKS-fag, Yogalærer, Øreakupunktur.

KURS: Fotsoneterapi/Soneterapi (til husbruk), Healingmassasje, Kopping, Kost, ernæring, mat (Mat som medisin), Lymfemassasje, Massasje til husbruk, Mindfulness i hverdagen, Rosenbevegelser (Easy Movements), Rosenmetoden (Introduksjonskurs).


Kontakt:
Axelsons Bodywork School
Akersgata 28 (inng. Karl Johansgate 23B)
0158 OSLO
Tlf. 23 10 36 20


Kommende aktiviteter
Kundalini Yoga Oslo
– tilbyr kurs, workshops og utdanning i Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan 

Kundalini Yoga kom til vesten på slutten av 60-tallet og har siden da vært i konstant vekst. Kundalini Yoga er fysisk utfordrende, mentalt utfordrende og det har et åndelig ekspanderende. 

I en Kundalini Yoga time jobber vi med bevisst pust, øvelser som styrker og gjør den fysiske kroppen fleksibel og vi jobber med meditasjon som roer og renser i sinnet

Etter en Kundalini Yoga time vil du kjenne deg mer på plass, mindre stresset, sterkere, roligere og gladere.

Kursadresse
Gaupefaret 20, 0773 OSLO og 
Herregårdsveien 12 A på Nordstrand, 1168 OSLO


Kontakt:
Kundalini Yoga Oslo
kontaktperson: Lill Janne Legård
Herregårdsveien 12 a
1168 OSLO
Tlf. 473 73 194