Behandler.no - Norges største oversikt

Yogamassasje - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse i yogamassasje

Axelsons Bodywork School
tilbyr utdannelse kurs og utdannelse i Yogamassasje, Yogamassasjeterapeut

Deltidsutdannelse over 7 samlinger på totalt 28 kursdager.
Det arrangeres også Yogamassasje kveldskurs (intro).

Yogamassasje er en  form for kroppsbehandling der en kombinasjon av ayurvedisk massasje og yogabaserte muskeltøyninger benyttes for å åpne og balansere kroppen. Hele kroppen behandles alltid og massøren benytter såvel hendene som føttene for å tøye direkte på forkortede og støle muskler.

Man lærer en dynamisk og dyptgående hel kroppsbehandling med røtter i yoga og Ayurveda – en urgammel indisk vitenskap hvor helhetsperspektivet er sentralt. Massasje og assisterte tøyninger basert på yoga behandler problemer og ubalanser og stimulerer kroppen til å gjenopprette sin naturlige helse og vitalitet.

Behandlingen foregår på madrass på gulvet og terapeuten benytter både hender og føtter og trykket tilpasses klientens muskelspenninger.
Utdannelsen som har sitt utspring i Yoga og Ayurveda, omfatter grunnprinsippene i yogamassasje, Yoga og Ayurveda, massasjegrep for hele kroppen, assisterte tøyninger for hele kroppen, hode og ansiktsmassasje, kroppslesing og kontraindikasjoner, hvordan ivareta egen kropp med mer og introduksjon til yoga og meditasjon.

Yogamassasje kan motvirke rygg- og nakkeproblemer såvel som problemer fra skuldre, hofter, knær og ankelledd. Behandlingsformen kan også være virkningsfull ved stressrelaterte symptomer.
Kursene holdes hovedsaklig på engelsk med mulighet for oversettelse.

Skolen tilbyr:

UTDANNING: Ansiktsrefleksologi, Emosjonell muskelanatomi, Fotsoneterapi/ Soneterapi/Refleksologi, Healingmassasje, Klassisk massasje, Kopping, Kost og ernæring (Mat som medisin), Lymfemassasje, Massasjeterapi, Rosenbevegelser (Easy Movements), Rosenmetoden, VEKS-fag, Yogalærer, Yin Yoga lærer, Øreakupunktur.

KURS: Fotsoneterapi/Soneterapi (til husbruk), Healingmassasje, Hundemassasje, Kopping, Kost, ernæring, mat (Mat som medisin), Lymfemassasje, Massasje til husbruk, Mindfulness i hverdagen, Rosenbevegelser (Easy Movements), Rosenmetoden (Introduksjonskurs).

Kontakt:
Axelsons Bodywork School
Akersgata 28 (inng. Karl Johansgate 23B)
0158 OSLO
Tlf.(+47) 23 10 36 20
Epost: info@axelsons.no www: axelsons.no