Alternativ.no helsekost logo
Flytende jerntilskudd god på smak og lett opptagelig
Flytende jerntilskudd god på smak og lett opptagelig

Fakta om Floradix Epresat multivitamin


Dato:

Flaske med Epresat multivitaminEpresat er en velsmakende mulitivitamindrikk, som dekker dagsbehovet av de viktigste vitaminene som f.eks. Vitamin A,B,C,D og E.

Epresat flytende Mutilvitamin inneholder 10 essensielle vitaminer og er det beste valget for dem som har problemer med fordøyelsen og opptak av næringsstoffer.

Flytende vitaminer er høy opptagelige siden de ikke trenger å brytes ned og er umiddelbart tilgjengelig for kroppen. Epresat  er helt naturlig sammensatt av rene fruktkonsentrat og urteekstrakter. Helt fri for konserveringsmidler, ingen kunstige tilsetningstoffer. Daglig tilskudd av kun 10 ml. dekker behovet.

Hvem trenger det:
Epresat flytende multivitamin er utviklet med tanke på dem som har problemer med å oppta vitaminer fra en tablett, kapsel eller tyggbar form. Det inkluderer mennesker med forstyrret opptak i forbindelse med Chrons syndrom, mage og tarmkatarr, de som er kronisk plaget med forstoppelse, eller som har problemer med sure oppstøt og halsbrann. Fordøyelsesplager generelt, overvektige, ved stråle- eller kjemoterapi. Den er laget med tanke på et optimalt opptak derfor er vitaminene blandet sammmen med fordøyelses stimulerende urter og fruktjuicer for å sikre en korrekt magesyre for å maksimere opptaket av næringstoffene.

Ingredienser:
Vann ekstrakt fra Mariatistel, Tare, Garcina Kola frø, Bygghvete, Rød Solhattrot, frukt juice konsentrater ( aprikos, appelsin, guava, passjonsfrukt), honning, gjærekstrakt, naturlige smakstilsetninger.

Bruk/dosering:
Daglig tilskudd av kun 10 ml. dekker behovet.
Viktig! Siden produktet er helt fritt for alkohol eller andre kunstige konserveringsmidler bør flasken oppbevares i kjøleskapet etter at den er åpnet. Ikke drikk direkte fra flasken. Bør brukes innen 4 uker.

Hvor får man tak i Epresat:

Helsekostforretninger
Kan også bestilles direkte fra Natur-Import